خسروی، بشیر : CIS, Confederation Of Iranian Students

خسروی، بشیر

بشير خسروى

بشير خسروى در سال ١٣٥٢ براى ادامه تحصيل رهسپار آلمان و در شهر برمن مشغول تحصيل شد. ديرى نپاييد كه به كنفدراسيون پيوست و پس از دوره­اى از مبارزات دانشجويى و مطالعات نظرى به عضويت سازمان انقلابى درآمد.

خسروى  در اواخر سال ١٩٧٦پس از آمادگى­هاى لازم همراه هيأت "گروه اعزامى خدمات به فلسطين" براى خدمت به جنبش فلسطين به جنوب لبنان فرستاده شد. نخست در درمانگاه­هاى صليب سرخ فلسطين شروع به كار كرد. او سپس در نبردهايى كه در تل­ الزعتر و جنوب لبنان جريان داشت، شركت كرد. سرانجام به كردستان عراق رفت و در خدمت جنبش مردم كُرد قرار گرفت.

بشير در سيزده_ام خردادماه سال ١٣٥٧ در منطقه "هاكارى" طى نبردى با نيروهاى بارزانى به دام افتاد. نيروهاى بارزانى پس از يك ماه و نيم شكنجه او را كشتند و جسدش را به رودخانه فرات انداختند. جسد او مدت­ها بعد توسط پيشمرگه ­ها از آب گرفته  و در اداره پزشك قانونى سوريه به امانت نگاهدارى شد.

پس از انقلاب بهمن ١٣٥٧ جسد بشير را به آبادان كه زادگاهش بود منتقل كردند و طى مراسم باشكوهى به خاك سپردند.